Digitale informatieavond over bouw Windpark De Rietvelden

De huidige planning is dat de bouw van Windpark De Rietvelden in ’s-Hertogenbosch medio januari 2021 begint. Daarom organiseren coöperatie Bossche Windmolen West (BWW) en duurzaam energiebedrijf Pure Energie een digitale informatieavond over de bouw van de vier windmolens.

Digitale informatieavond vanwege coronavirus

BWW en Pure Energie infomeren omwonenden en andere belangstellenden graag over de planning en welke werkzaamheden nodig zijn. Verder wordt toegelicht hoe de omgeving betrokken kan zijn bij het omgevingsfonds. Uiteraard is er ook alle ruimte voor vragen en opmerkingen. De informatieavond wordt digitaal gehouden vanwege de aangescherpte maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. De informatieavond wordt gehouden op woensdag 4 november 2020, begint om 19.30 uur en wordt gehouden met behulp van het programma Zoom. De informatieavond is dan te volgen via een computer, tablet of telefoon. 

Aanmelden verplicht

Omdat het een digitale informatieavond wordt, is vooraf aanmelden verplicht. Aanmelden kan door te mailen naar info@windparkderietvelden.nl of te bellen met Matthijs Oppenhuizen via 06 – 57870755. Wie zich heeft aangemeld, krijgt uiterlijk op de dag van de informatieavond zelf een e-mail van de initiatiefnemers met daarin een link waarmee kan worden deelgenomen aan de videovergadering en verdere instructies. Na de informatieavond worden de presentatie en een verslag van de bijeenkomst op de website van Windpark De Rietvelden (www.windparkderietvelden.nl) geplaatst.


Terug
nov 3, 2020 Categorie: Algemeen Ingezonden door: wijkraad