Gezellige voetbaldag Special Voetbalteam Vught

Lekker willen voetballen maar niet mee kunnen doen in een regulier team. Dat is natuurlijk zeer frustrerend. Waarom is niet een team voor mensen die net een beetje meer aandacht nodig hebben? Dat dacht MOVE Vught ook. Samen met Cello en de voetbalverenigingen Real Lunet en Zwaluw VFC hebben zij het Vughtse Special Voetbalteam opgericht in maart 2017.

Dit team wordt geleid door vijf zeer betrokken en enthousiaste vrijwilligers die wekelijks klaar staan om een super leuke voetbaltraining te verzorgen, waarbij dat extra aandacht nu juist GEEN probleem is. Het Special Voetbalteam Vught (vanaf 15 jaar) traint iedere donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur op de voetbalvelden van SV Real Lunet. Je bent van harte welkom een keer deel te nemen aan een proeftraining.

sep 3, 2018 Categorie: Wijkkrant West Ingezonden door: wijkraad