Turngala 2017 nog mooier met Power & Elegance

Het Turngala in ‘s-Hertogenbosch wordt een ruim twee uur durende turnshow. Natuurlijk met optredens van de toppers uit het Nederlandse dames- en herenturnen. Maar ook met een spectaculaire springgroep en adembenemende acrogym. Dit jaar staat de hele show in het teken van Power & Elegance.

Naast de bekende nationale toppers is er ook ruimte en aandacht voor regionaal turntalent. Hierbij is zeker het melden waard dat de winnaars van de Turnsupporter Ranglijst tijdens de voorstelling worden gehuldigd. En uiteraard is er aan het einde van de show tijd voor de handtekeningensessies.

Zaterdag 28 oktober 2017 in De Maaspoort Sports & Events

Voor de derde keer is de Maaspoort Sports & Events gastheer van het Turngala Den Bosch. Deze prachtige accommodatie ademt topsport en topentertainment. Dit is precies de juiste omgeving voor het Turngala. Net als voorgaande jaren staat er een middag- en een avondvoorstelling op het programma. Noteer alvast zaterdag 28 oktober 2017 in je agenda met de volgende tijden:

Middagshow:
Aanvang 14.30 uur / zaal open vanaf 13.00 uur
Einde 17.00 uur

Avondshow:
Aanvang 20.00 uur / zaal open vanaf 18.30 uur
Einde 22.30 uur

Bestel je tickets online

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Klik hier om ze direct te bestellen. Je kunt losse kaarten bestellen en er zijn kaarten met korting beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. Verder bieden we een arrangement voor verenigingen met groepen groter dan 20 personen aan.


Terug
okt 21, 2017 Categorie: Wijkkrant West Ingezonden door: wijkraad