Sea First organiseert Sea the Future

Stichting Sea First organiseert op 8, 9 en 10 september “Sea the Future” in Den Bosch.

Tijdens deze drie dagen staan de oceaan, het klimaat en onze gezondheid centraal. Een fantastisch evenement voor iedereen die interesse heeft in de wereld om ons heen. Kom luisteren, kijken, ontdekken, proeven en vooral genieten!

Vrijdag 8 september is een dag vol educatie en inspiratie. Met een ochtendprogramma voor basisschoolleerlingen, een collegetour en een inspiratieavond waarop wereldverbeteraars en bedrijven elkaar ontmoeten en bijzondere verhalen gedeeld worden.

 

Op zaterdagavond 9 september is de “Sea the Future” dinner lecture. Een avond die alle zintuigen zal prikkelen! Onder het genot van een verrassend en klimaatvriendelijk 4-gangen diner wordt u geïnspireerd en verwonderd door Dos Winkel die als onderwaterfotograaf de hele wereld heeft bereisd. Wees er snel bij want het aantal couverts is gelimiteerd. Door uw bijdrage ondersteunt u Sea First waardoor onder andere lang gewenst lesmateriaal ontwikkeld kan worden.

Eregast op zondag is de 12-jarige Abel. Hij is een ambassadeur van “17doelendiejedeelt”. Zijn doel is doel nr.14: gezonde oceanen, zeeën en rivieren. Zie www.17doelendiejedeelt.nl

Deze dag wil je niet missen. Dit evenement zal inspireren en waarschijnlijk aanzetten tot actie.

Toegang op vrijdag en zondag is gratis.

Dinner lecture op zaterdag: prijs per couvert op aanvraag

 

Voor meer informatie of deelname aan het programma, kijk op seathefuture.nl


Terug
aug 24, 2017 Categorie: Algemeen Ingezonden door: wijkraad