De eerste Bossche 6kampXL!

Het worden dagen vol sportiviteit en gezelligheid. Het evenement zal gehouden worden op de prachtige locatie in Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch. Op zaterdag 16 september is de volwassen 6kampXL.

Hiervoor kunnen maximaal twintig teams, bestaande uit 10 personen inclusief captain, inschrijven. Deze teams gaan het in een spannende strijd tegen elkaar opnemen voor de eerste 6kampXL trofee. Daarnaast kunnen de teams kunnen hun sportiviteit en samenwerking testen en samen een geweldige prestatie leveren.

Op zondagochtend is de jeugd 6kampXL voor deelnemers van 12 t/m 17 jaar. Deze jeugdteams bestaan ook uit maximaal 10 deelnemers inclusief captain. De teamcaptain moet 18 jaar of ouder zijn. Er wordt met maximaal 20 teams gestreden om de eerste jeugd 6kampXL troffee.

Er staan superleuke en uitdagende spellen, zowel op het land als in het water, te wachten op de deelnemers.  Deze zijn bedacht en klaar voor uitvoering.  Geef jezelf en je team voor 1 september op! Wees wel op tijd want VOL=VOL. Na de inschrijving volgt verdere informatie met betrekking tot de spelregels en onderdelen.

Heb je nog vragen mail dan naar info@6kampxl.nl 
of neem een kijkje op onze site www.6kampxl.nl


Terug
aug 24, 2017 Categorie: Wijkkrant West Ingezonden door: wijkraad