Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch nu echt van start!

Stichting Gastvrij 's-Hertogenbosch beleeft binnenkort haar Kick-Off. Na het succes van de inzet van gastvrouwen en -heren tijdens het Jeroen Bosch 500 jaar, de Blauwe Engelen, is er maandenlang intensief gewerkt aan een doorstart. Met alleen vrijwilligers is een dienstverlenende organisatie opgezet. Deze zal, net als vorig jaar, op die punten waar de bezoekers van 's-Hertogenbosch de stad binnenkomen de nodige gratis informatie vertrekken / hun van de nodige gratis informatie voorzien.

Ook nu weer in de opvallende blauwe kleding. Verder zal er assistentie worden verleend bij culturele, muzikale en sportieve evenementen. Tevens zal Gastvrij 's-Hertogenbosch de gratis stadsbusjes die inmiddels weer rijden, bemannen.

Doe mee!
Voor de informatieverstrekking op straat (Wilhelminabrug, Markt, Parade/St. Jans parkeergarage) zijn de Blauwe Engelen op zoek naar extra vrijwilligers.
Vind je het leuk regelmatig gastvrouw of gastheer te zijn met één of meerdere collega's meld je dan aan via onze website www.gastvrij-shertogenbosch.nl en vul het online formulier in.

Basiskennis van 's-Hertogenbosch is voldoende, je bent namelijk geen gids. Wat je niet weet vraag je aan je collega. Mocht je na het lezen van deze oproep nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar planning@gastvrij-shertogenbosch.nl. Team P&O beantwoord ze graag.


Terug
jun 4, 2017 Categorie: Wijkkrant West Ingezonden door: wijkraad