Kick off iktoon op zaterdag 13 mei

Jongeren theaterproductie FRIS bijt op zaterdag 13 mei de spits af van de iktoon maand met de theatervoorstelling “We’re all MAD here”, te zien in de Pleitzaal bij Muzerije om 16.30 uur en om 19.30 uur. De toegang is gratis. Tijdens de Open Dag van Muzerije op zondag 11 juni zal de voorstelling nogmaals gespeeld worden.

Iktoon
Juni staat in het teken van kunst van iedereen. Nederland wordt een maand lang het podium van alle amateurkunstenaars in het kader van de ‘iktoon-campagne’. Meerdere partners in de kunst- en cultuursector hebben hun krachten gebundeld om te laten zien hoe divers en kleurrijk kunst in Nederland is. Op meer dan duizend locaties in meer dan 150 gemeenten zijn er voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen.

 

Open Dag

Muzerije organiseert tijdens deze maand diverse activiteiten, waaronder dans en theater voorstellingen en open lessen. Bovendien opent Muzerije zelf ook de deuren op zondag 11 juni vanaf 12.00 uur voor de jaarlijks terugkerende open dag. Ook zal op deze dag het Beste Amateurkunstwerk bekend gemaakt worden. Dit jaar is er thematisch aangesloten bij Roze Zaterdag. Voor meer informatie kijk op www.muzerije.nl.

 

Voorstellingen
Het volledige programma van de dans en theatervoorstellingen van Muzerije kun je terugvinden op www.muzerije.nl. Het totale overzicht van activiteiten tijdens de iktoon maand is te vinden op www.cultuurbosch.nl of www.iktoon.nl

 

Amateurkunstenaars laat je zien!
Muzerije roept nogmaals alle amateurkunstenaars en verenigingen op om zich in juni tijdens iktoonte laten zien. Alles kan en mag! Van uitvoering, workshop of lezing tot en met een tentoonstelling op elke denkbare locatie. Meld je activiteit aan door deze op www.cultuurbosch.nl en op www.iktoon.nl in de agenda te plaatsen.

Inspiratie opdoen? Kijk dan op ook eens op www.facebook.com/iktoon.


Terug
mei 11, 2017 Categorie: Wijkkrant West Ingezonden door: wijkraad