Zinggrage ladies gezocht voor barbershopkoor Duketown Ladies

Heb ik voldoende balans tussen inspanning en ontspanning? Zoek ik nog een leuke, gezonde activiteit?

Als je van zingen houdt is ons koor misschien iets voor jou. Samen zingen is niet alleen gezellig maar ook leerzaam en ontspannend voor de geest. Zingen laat stress verdwijnen en het geeft je energie. Onze dirigente Evelien Clement is heel goed in staat om plezier en kwaliteit met elkaar te combineren.

Barbershop is een vorm van 4-stemmig close harmony zingen, met veelal Engelstalige liedjes. Geen stijve kooropstelling, maar spelen met tekstbeleving en boeiend presenteren voor het publiek.

Interesse? Altijd welkom en je kunt geheel vrijblijvend drie keer komen kijken en/of meezingen. Met name hoge en lage stemmen zijn zeer welkom. Onze repetitie is op maandag van 20.00 – 22.15 uur. Locatie: school De Rietlanden, ingang Bilderdijkstraat 20 in ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie op www.duketownladies.nl of secretariaat@duketownladies.nl of zoek ons op op Facebook en/of Twitter.

In zingen kun je alles kwijt!!

aug 30, 2016 Categorie: Wijkkrant West Ingezonden door: wijkraad