Wandelen in ’s-Hertogenbosch West

Naast het feit dat wandelen gewoon leuk is om te doen, is het ook erg gezond. Bewegen heeft zowel op korte als lange termijn veel voordelen.

U voelt zich ontspannen, slaapt beter en kunt efficiënter omgaan met stress of tegenslagen. Door regelmatig in beweging te zijn, bouwt u conditie op waardoor u zich fitter voelt en meer energie hebt.

Op lange termijn is het goed om te bewegen, omdat u op deze manier veel kwaaltjes voorkomt.

Wandelingen 3 of 5 km.

Bent u niet gewend om te wandelen? Of wandelt u alleen kleine stukjes? Wandel dan lekker mee met de korte wandelingen van ongeveer 3 kilometer. Ideaal om lekker even in beweging te zijn! Ook als u gebruik maakt van een stok of rollator kunt u meewandelen. De duur van de wandeling is ongeveer drie kwartier. Het tempo is rustig, zodat iedereen mee kan wandelen. Er is dan ook voldoende ruimte om onderweg een praatje te maken met elkaar.

 

Wandelt u regelmatig? Of is uw conditie zo goed dat u minimaal een uur achter elkaar kan wandelen? Wandel dan gezellig mee met de wandelingen van 5 kilometer.

Omdat ’s-Hertogenbosch mooie natuur kent, vertrekken we niet iedere week wandelend vanaf het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel. Kom daarom op de fiets!

De wandeling duurt ongeveer een uur. Neem een flesje water mee voor onderweg.

Download het programmaboekje van 3 en 5 km


Terug
jul 5, 2016 Categorie: Algemeen Ingezonden door: wijkraad